Sider

lørdag den 1. december 2012

2.12

Mind42 - dansk og historie

Mål: at skabe fagligt overblik efter kronologiforløb i dansk og historie i 1.g.

Indhold: Eleverne fik ét modul til at udarbejde et mindmap, der skulle give overblik over hele dansk/historie kronologiforløbet. Vi brugte mind42, så grupperne af tre kunne arbejde samtidig på det samme produkt på hver sin PC. Det flottest og mest faglige mindmap fik selvfølgelig en lille præmie!

Se elevprodukt: Dansk/historie Mind42

Evaluering/opsamling: Vi gennemgik produkterne fælles, hvor grupperne fik mulighed for at forklare, hvorfor deres var blevet godt.

Generelle overvejelser: Det fungererede ret fint at knytte en lille konkurrence (selvfølgelig med et stort smil!) til gruppernes arbejde. Det gav en vis ’teamånd’ samtidig med at de hjalp hinanden med at finde ud af, hvordan teknikken i programmet fungerede, så de kunne udnytte hinanden og Mind42 optimalt. Den fælles opsamling gjorde, at de gode idéer spredtes til alle i klassen. Eleverne kendte ikke programmet på forhånd og målet var, at alle kunne håndtere det til senere brug. Fagligt kunne det sagtens styrkes, hvis man vil arbejde grundigere med det. Jeg ville dog kunne bruge det ene modul til opsamlingen.

Kontaktperson: TR

Ingen kommentarer:

Send en kommentar